Eigentijds is een zeer geschikte locatie voor het vieren van feesten en partijen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van intieme partijen tot aan bedrijfsfeesten met maximaal 250 personen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing en denken graag met u mee over de invulling.

Buffetten & Hapjes
Wij kunnen alle soorten buffetten & hapjes leveren voor ieder budget. Om het u gemakkelijk te maken hebben we enkele buffetten & hapjesschalen uitgewerkt. Wijzigingen in de samenstelling van de gerechten zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Vrijgezellenparty
Menig vrijgezel heeft zijn laatste ‘vrije’ avond gevierd in Eigentijds tijdens onze drukbezochte zaterdagavonden. Kies je meer voor een intiemere vrijgezellenparty, dan raden we onze salsa of cocktailworkshop aan. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Trouwen
Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloftsreceptie of avondfeest, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen inclusief catering & entertainment, zodat u volledig kunt genieten van deze onvergetelijke dag. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Bedrijfsuitje
Wilt u samen met uw collega’s en medewerkers in een ongedwongen sfeer de onderlinge banden versterken of gewoon iets vieren? Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld waarbij teambuilding centraal staat en kunt terugkijken op een geweldige beleving waar nog lang over zal worden nagepraat. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Kinderfeestje
Bent u op zoek naar een leuke invulling voor een kinderfeestje van uw zoon of dochter en bent u uitgekeken op de standaard pretpark of wilt u liever niet u huis overhoop halen? Wij bieden u de oplossing. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Workshops
Altijd al willen salsadansen of cocktails leren bereiden? Op basis van onze ervaringen hebben wij een aantal leuke workshops samengesteld die zich uitstekend lenen voor verschillende gelegenheden. Klik hier om naar de pagina te gaan.

button contact

Voor meer informatie op het opvragen van een offerte op maat kunt u contact opnemen via het contactformulier of een afspraak maken via 0517-412598.

Met vriendelijke groet,

Directie Eigentijds